Im free fallin

Godmorgon! En relativt pigg tjej här idag, sovit helt okej inatt också, 10 timmar! Det är bara att tacka och ta emot :). De senaste dagarna har jag känt mig som en klubbad säl när jag lägger mig på kvällen, vilket resulterat i en hyfsat okej sömn - vaknar ju såklart när jag ska vända mig som vanligt pga smärtan men har sjukt lätt att somna om igen, och ni ska bara veta vad underbart det är! Har ju sovit dåligt sedan foglossningen kom, och nu de senaste månderna har ju magen och bebis varit ett störmoment också. Men min lilla älskling verkar sova gott om nätterna också, vaknar av lite buffande ibland men annars är det så lugnt och stilla där inne så :). Fortsätt gärna så när du kommer ut trollet! ;)

Idag ska jag och pappa åka och kolla lite på bilar, vi ska ju köpa en "ny" - göra oss av med kära gamla bettan som nu passerat 33.000 mil och skrivit rekord i Renault Megánes historia tror jag (!) och istället skaffa oss en kombi. Jag vill så gärna ha en ny renault, älskar bilen och en megáne kombi är inte speciellt dyr att köpa heller så vi får väl se. Har hittat ut två stycken som vi ska kolla på, men jag är öppen för förslag. Volvo funkar fint det också men dem är så mycket dyrare! Vi har ju satt en budget för bilköpet nu, så det är lixom priset som får styra i detta fallet. Vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa och att vi hittar en som passar perfekt! :) Ska ju vara lätt att få in barnvagnen i bagagen, det är väl det viktigaste nästan.

Så, dags att ta en dusch och göra mig redo då... Stödstrumporna åker på idag för jävlar vad mina ben och fötter börjat svullna så fort jag står eller går en stund! Trodde jag skulle bli förskonad detta eftersom jag inte varit speciellt vätskefylld eller svullen alls under graviditeten, men nog kommer det till mig också såhär sista veckorna. Men nu bryr jag mig inte, nu längtar vi bara så vi blir tokiga efter bebis! Vi var helt lyriska igår kväll när vi byggde spjälsängen och satte fast sängmobilen... Båda fick sån längtan att vi blev tårögda nästan! Fyfan vilken underbar familj jag kommer få 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0